Det er let at bruge e-Boks

Du logger på med NemID. Derefter vælger du, hvem du vil modtage post fra. Det kan være din bank, dit forsikringsselskab eller din kommune. Få besked, når du modtager ny post. Det kan næsten ikke blive nemmere.

Det er let at bruge e-Boks
pen

Det er let

Det er nemt at oprette sig som bruger.
Log på med NemID, så er du i gang.

post

Tilmeld post

Vælg hvilken post du vil modtage digitalt.

indbakke

Besked om post

Du får besked fra e-Boks, når der er ny post til dig.

Din post dér hvor du er

Din post dér hvor du er

Hent e-Boks-app'en og modtag din post hvor som helst og når som helst. Du kan få hjælp til at hente og installere app'en her på siden.

Værdigenstande i e-Boks

Du kan trygt lægge dine vigtige papirer og dokumenter i e-Boks. Det er faktisk som din egen bankboks på nettet. Du kan gemme alt fra skøder og dåbsattest til fotos af dine værdigenstande til forsikringsbrug. Brug e-Boks app'en og gem de billeder eller dokumenter, som du ønsker at passe særligt godt på.

cloud

Nyheder

Ny e-Boks lanceret

Ny e-Boks lanceret

Det nye og forbedrede e-Boks er udviklet til brugerne - og med brugerne. Du kan høre mere om tankerne bag udviklingen fra Erik Abildgaard Knudsen, Nordic Product Director for e-Boks - og få de første reaktioner fra vores brugertests.

Svendborg Gymnastikforening og SG-Huset vinder Danskernes Idrætspris

12. januar 2015

Svendborg Gymnastikforening og SG-Huset vinder Danskernes Idrætspris

Stor succes i Svendborg med at skabe attraktive rammer for idrætten sikrede Svendborg Gymnastikforening og SG-Huset som vinder af Danskernes Idrætspris. Svendborg Gymnastikforening og SG-Huset fik i går overrakt prisen til DR’s idrætsgalla SPORT 2014, og med den fulgte en check på 100.000 kr. til hjemkommunen Svendborg. Præmien skal bruges til et nyt idrætsinitiativ. Danskernes Idrætspris er præsenteret af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4.

Svendborg Gymnastikforening og SG-Huset vinder Danskernes Idrætspris - Læs mere
De tre finalister til Danskernes Idrætspris er fundet

4. december 2014

De tre finalister til Danskernes Idrætspris er fundet

Det bliver enten Cold Hawaii i Thisted, Sports- og Fritidspark Arendal i Silkeborg eller Svendborg Gymnastikforening og SG-Huset, der vinder Danskernes Idrætspris. Den endelige vinder bliver offentliggjort til DR’s sportsgalla SPORT 2014 den 10. januar 2015. Med prisen følger en præmie på 100.000 kr. til et idrætsinitiativ i hjemkommunen. Danskernes Idrætspris er præsenteret af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4.

De tre finalister til Danskernes Idrætspris er fundet - Læs mere