Nu er ny e-Boks her

Vi starter nu lanceringen af ny e-Boks. I løbet af de kommende uger vil vi gradvis lancere nye funktioner, og du vil derfor opleve, at e-Boks kan have ændret udseende, når du logger på.

I første omgang vil du møde en opdateret indbakke, som minder meget om det, du kender fra det gamle e-Boks. Her kan du genfinde alle de samme funktioner som tidligere, bare i et nyt design. Der kommer mere info om flere nye funktioner her på siden, efterhånden som vi lancerer dem.

I løbet af efteråret vil vi også understøtte den nye version af NemID, så du kan logge på www.e-boks.dk med NemID fra din mobiltelefon eller tablet. Indtil da, kan du i stedet benytte vores apps eller logge på Digital Post på borger.dk med det nye NemID.

God fornøjelse!

Demo

Det er let at bruge e-Boks

Du logger på med NemID. Derefter vælger du, hvem du vil modtage post fra. Det kan være din bank, dit forsikringsselskab eller din kommune. Få besked, når du modtager ny post. Det kan næsten ikke blive nemmere.

Det er let at bruge e-Boks
pen

Det er let

Det er nemt at oprette sig som bruger.
Log på med NemID, så er du i gang.

post

Tilmeld post

Vælg hvilken post du vil modtage digitalt.

indbakke

Besked om post

Du får besked fra e-Boks, når der er ny post til dig.

Din post dér hvor du er

Din post dér hvor du er

Hent e-Boks-app'en og modtag din post hvor som helst og når som helst. Du kan få hjælp til at hente og installere app'en her på siden.

Værdigenstande i e-Boks

Du kan trygt lægge dine vigtige papirer og dokumenter i e-Boks. Det er faktisk som din egen bankboks på nettet. Du kan gemme alt fra skøder og dåbsattest til fotos af dine værdigenstande til forsikringsbrug. Du kan gemme helt op til 1 GB og altid købe mere plads, hvis du har brug for det.

cloud

Nyheder

Ny e-Boks lanceret

Ny e-Boks lanceret

Det nye og forbedrede e-Boks er udviklet til brugerne - og med brugerne. Du kan høre mere om tankerne bag udviklingen fra Erik Abildgaard Knudsen, Nordic Product Director for e-Boks - og få de første reaktioner fra vores brugertests.

e-Boks og Team Danmark i nyt partnerskab om talentudvikling

25. september 2014

e-Boks og Team Danmark i nyt partnerskab om talentudvikling

e-Boks, der er Nordens førende leverandør af digital infrastruktur, og Team Danmark har indgået et nyt treårigt partnerskab, som skal være med til at sikre gode vilkår for udviklingen af nye danske talenter. e-Boks har i samarbejde med DIF og DR P4 tidligere i dag offentliggjort en ny idrætspris – Danskernes Idrætspris – som er en del af det nye partnerskab.

e-Boks og Team Danmark i nyt partnerskab om talentudvikling - Læs mere
Nu skal danskerne hylde lokalidrætten

25. september 2014

Nu skal danskerne hylde lokalidrætten

Hvert år i januar hyldes profilerne i den danske sportsverden til DR’s sportsgalla. Fra 2015 skal også de lokale idrætsinitiativer hædres med prisen kaldet Danskernes Idrætspris. e-Boks er sponsor, og sammen med DIF og DR P4 inviterer de alle danskere til at indstille deres favorit-idrætsinitiativ.

Nu skal danskerne hylde lokalidrætten - Læs mere