Nu er ny e-Boks her

Vi starter nu lanceringen af ny e-Boks. I løbet af de kommende uger vil vi gradvis lancere nye funktioner, og du vil derfor opleve, at e-Boks kan have ændret udseende, når du logger på.

I første omgang vil du møde en opdateret indbakke, som minder meget om det, du kender fra det gamle e-Boks. Her kan du genfinde alle de samme funktioner som tidligere, bare i et nyt design. Der kommer mere info om flere nye funktioner her på siden, efterhånden som vi lancerer dem.

I løbet af efteråret vil vi også understøtte den nye version af NemID, så du kan logge på www.e-boks.dk med NemID fra din mobiltelefon eller tablet. Indtil da, kan du i stedet benytte vores apps eller logge på Digital Post på borger.dk med det nye NemID.

God fornøjelse!

video
digital post

Post fra det offentlige i e-Boks

Fra den 1. november 2014 er det lovpligtigt for alle borgere over 15 år at have en digital postkasse til post fra det offentlige.

Du kan komme i gang allerede nu ved at lade e-Boks være din digitale postkasse til post fra det offentlige. Så har du posten fra offentlige myndigheder og private virksomheder samlet ét sted.

Du skal blot tilmelde alle offentlige myndigheder. Så er du klar.

Det er let at bruge e-Boks

Du logger på med NemID. Derefter vælger du, hvem du vil modtage post fra. Det kan være din bank, dit forsikringsselskab eller din kommune. Få besked, når du modtager ny post. Det kan næsten ikke blive nemmere.

video
pen

Det er let

Det er nemt at oprette sig som bruger.
Log på med NemID, så er du i gang.

post

Tilmeld post

Vælg hvilken post du vil modtage digitalt.

indbakke

Besked om post

Du får besked fra e-Boks, når der er ny post til dig.

video2

Din post dér hvor du er

Hent e-Boks-app'en og modtag din post hvor som helst og når som helst. Du kan få hjælp til at hente og installere app'en her på siden.

Værdigenstande i e-Boks

Du kan trygt lægge dine vigtige papirer og dokumenter i e-Boks. Det er faktisk som din egen bankboks på nettet. Du kan gemme alt fra skøder og dåbsattest til fotos af dine værdigenstande til forsikringsbrug. Du kan gemme helt op til 1 GB og altid købe mere plads, hvis du har brug for det.

cloud

Nyheder

video2

Ny e-Boks lanceret

Det nye og forbedrede e-Boks er udviklet til brugerne - og med brugerne. Du kan høre mere om tankerne bag udviklingen fra Erik Abildgaard Knudsen, Nordic Product Director for e-Boks - og få de første reaktioner fra vores brugertests her.

Læs mere

19. juni 2014

Ny e-Boks på vej

En mere imødekommende og servicerende brugergrænseflade er kernen i den nye e-Boks, som får premiere i sommeren 2014. Det giver fordele for både afsendere og modtagere.

Ny e-Boks på vej - Læs mere

19. juni 2014

Testet af brugerne

Inden den nye e-Boks slippes løs til brugerne, har systemet været igennem adskillige runder med brugertests. Det skal sikre en intuitiv og velfungerende brugerflade, når den endelige løsning går i luften.

Testet af brugerne - Læs mere