e-Boks giver solidt overskud

14-03-2007

Dansk internetsucces med flotte, sorte tal. e-Boks kom ud af 2006 med sit første overskud på 3,5 millioner kroner før skat. Et meget tilfredsstillende resultat, der sammen med en stadig vækst i antallet af brugere, der allerede er forbi den første million og mere end 350 virksomheder og myndigheder, der leverer post til e-Boks, beviser, at e-Boks er en fornuftig forretning.

Det har været lang vej at nå hertil. Og selv om vi hele vejen er blevet bakket op af vores ejerkreds, så er det en god fornemmelse at stå her med et synligt bevis på, at anstrengelserne bærer frugt, siger adm. direktør for e-Boks Henrik Andersen og peger på, at e-Boks er baseret på, at forbrugerne, virksomhederne og offentlige institutioner laver om på århundredegamle papirvaner.

Men vi er stolte over, at vi har bevist, at det kan lade sig gøre. Og endda få en fornuftig forretning ud af det, siger han.

Vi har hele tiden vidst, at det er en langsigtet investering i fremtiden. Men nu er fremtiden kommet. Og den er kommet for at blive, siger direktør for PBS og bestyrelsesformand i e-Boks Flemming L. Jensen.

e-Boks tilbyder brugerne at oprette en gratis og sikker digital postboks, hvor de kan modtage kontoudtog, lønsedler, årsopgørelser og mange andre dokumenter som elektroniske pdf-filer i stedet for at bøvle med gammeldags rudekuverter.

e-Boks havde ved udgangen af 2006 mere end 1.050.000 brugere og i januar en rekordvækst på 46.000 nye tilmeldte. Mere end 350 private og offentlige virksomheder sender post i e-Boks, blandt andet alle landets 98 kommuner, SKAT, Økonomistyrelsen, ATP, banker, forsikringsselskaber, teleselskaber og mange andre.

– Der er ingen tvivl om, at vi nu har fået fodfæste i danskernes dagligdag og bevidsthed. e-Boks er ikke til at komme udenom, når man taler effektiv, digital administration og opbevaring af digitale værdier, siger Henrik Andersen, der ikke er bange for at love sin ejerkreds sorte tal på bundlinien i de kommende år.

e-Boks blev stiftet den 1. marts 2001 og har lige rundet sin 6 års fødselsdag. e-Boks er ejet af Post Danmark, PBS og KMD.

Pressekontakt

Susanne Søndahl Wolff

Nordic Communications & Marketing Director
Telefon: +45 70212400 / +45 23821314
E-mail: marketing@e-boks.dk