e-Boks fortsætter succesfuldt samarbejde med KMD

27-09-2011

e-Boks og KMD har netop forlænget samarbejdet og indgået en ny fireårig aftale om drift af e-Boks forretningsapplikationer og de administrative systemer. Aftalen har en værdi af et større tocifret millionbeløb og indebærer, at KMD udover drift og support leverer it-kapacitet på mainframe og på windows platformene.

e-Boks har netop valgt at forlænge samarbejdet med KMD om drift af virksomhedens forretningsapplikationer og de administrative systemer. Aftalen har en værdi på et tocifret millionbeløb og gælder de næste 4 år.

Aftalen er opbygget, så KMD også fungerer som teknologisk sparringspartner for e-Boks, og e-Boks har mulighed for at udnytte den teknologiske udvikling i aftaleperioden.

For at skærpe kundefokus har det fra start været e-Boks’ strategi at outsource aktiviteter, der ikke er vores primære forretning. I samarbejde med KMD udvikler og optimerer vi til stadighed motoren i e-Boks. Efter mere end 10 år står vi nu med det, der er blevet en af hjørnestenene i digitaliseringen af Danmark. Den nye aftale ruster os til fremtiden på nye markeder , siger Henrik Andersen, adm. dir i e-Boks. Han begrunder det fortsatte samarbejde med KMD;

Samarbejdet med KMD har gennem årene været særdeles godt. Aftalen med KMD giver præcis den fleksibilitet, vi som vækstvirksomhed har behov for. Desuden er KMD et driftshus, der har en lang erfaring med drift af kritiske systemer og opbevaring af følsomme data. Både driftsstabilitet og sikkerhed er nøgleord for os og vores kunder, forklarer Henrik Andersen.

I KMD er der glæde over det fortsatte samarbejde;

Vi er naturligvis meget tilfredse med, at e-Boks har valgt at forlænge samarbejdet med KMD. e-Boks har over 3 millioner brugere, der er afhængige af, at forretningsapplikationerne er kørende 24-7. Det stiller naturligvis nogle betydelige krav til driftsleverancerne. Med vores ambitioner på erhvervsmarkedet er det et godt signal at sende, at en kunde af den karakter vælger at fortsætte et succesfuldt samarbejde, siger KMD direktør Karen Nielsen.

Pressekontakt

Susanne Søndahl Wolff

Nordic Communications & Marketing Director
Telefon: +45 70212400 / +45 23821314
E-mail: marketing@e-boks.dk